Op natuurlijke wijze van je borstontsteking af met Guasha!

Wie wel eens een borstontsteking heeft gehad weet wat ik bedoel. Het steekt, is (erg) pijnlijk, het wordt rood en warm en je voelt je ronduit beroerd! Soms is het zelfs zo vervelend dat je er misschien over nadenkt om te stoppen met borstvoeding geven.

Borstontsteking kan meerdere oorzaken hebben. Je BH kan bijv. knellen, of je kindje drinkt net niet genoeg de borst leeg. Ik was erg blij dat ik mijn Guasha stenen had meegenomen: 1 behandelingen op mijn rug, op de reflexzone van de borstklieren, was voldoende om de ontsteking en verstopping op te heffen!

Guasha brengt de doorbloeding op gang en haalt afvalstoffen naar de oppervlakte zodat ze kunnen worden afgevoerd. Na een kleine en korte reactie na de behandeling nam direct de pijn en zwelling af. De ontsteking werkte zich naar buiten en medicatie was niet nodig.

De rest van de vakantie heb ik gewoon kunnen genieten! Zoek jij ook een natuurlijke manier om van je borstonsteking af te komen? Neem contact op met Paula voor een Guasha behandeling op: 06-37226767